Categories
Fabrica de Ate si Sfori Tulcea
Fir Fibrilat

Fir Fibrilat

Fire de bandă fibrilată

Aceste fire oferă o densitate sau o masă mai bună a țesăturii în țesăturile industriale grele datorită faptului că firele sunt capabile să se plieze sau să se răsucească uniform. Primul tip de fir este un fir fibrilat care este produs folosind tăieturi discontinue, longitudinale în firul cu bandă plană. Acest proces de fabricație se realizează prin trecerea benzilor plate peste o rolă sau tambur cu o configurație de știfturi ascuțite care dau firului un aspect de „plasă de păr” sau fagure de miere atunci când este deschis. Firele cu bandă fibrilată sunt utilizate în numeroase aplicații, de la utilizarea în frânghii, cabluri, fire de cusut industriale, gazon sintetic, covoare marine și țesături industriale grele.

 

Fire de bandă etirata

Al doilea tip este o banda realizata cu o serie longitudinală de caneluri imprimate care oferă puncte prestabilite astfel încât firul să se separe în caneluri creând fibre lungi continue.

Subcategories

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active

Fir fibrilat
fir-fibrilat
Fir fibrilat
Diemnsiuni bobina : Inaltime 25cm Diametru interior : 40cm Diametru exterior in functie de cantiatea de fir de pe bobina. Bobinele pot cantari...
11,60 lei Pret