Categories
Fabrica de Ate si Sfori Tulcea

Sfoara polipropilena

Polipropilena este un „polimer de adăugare” termoplastic care se formează prin simpla legare a monomerilor. Deși polipropilena are proprietăți similare cu polietilena, sfoara din polipropilenă este puțin mai dură și mai rezistentă la căldură decât sfoara din polietilenă.

Polipropilena are o greutate specifică de 0,91. Prin urmare, este mai ușoara decât apa și pluteste. De aceea, oamenii pun frânghia de polipropilenă în lista de opțiuni pentru articolele folosite în apa de mare.

 

Caracteristici fizice

Datorită caracteristicilor remarcabile care răspund nevoilor utilizatorilor, frânghia din polipropilenă este de încredere și utilizată de utilizatori în diverse scopuri si vă va fi dificil să găsiți orice altă frânghie care să asigure următoarele caracteristici remarcabile:

 

Împotriva efectelor negative ale mucegaiului:

Majoritatea utilizatorilor trebuie să utilizeze frânghii din polipropilenă pentru perioade lungi de timp. Fiind neafectat de mucegaiul dăunător, care este peste tot - în aer și pe multe suprafețe, face ca acest tip de frânghie să aibă o viață lungă. În cazul în care utilizatorii nu trebuie să folosească această frânghie, o pot păstra în siguranță într-un loc uscat din depozit.

 

Rezistenta la abraziune:

Datorită capacității de a rezista la abraziune, frânghia din polipropilenă va rezista perfect influențelor externe. Poate fi frecat continuu cu diferite obiecte dure utilizate, cu toate acestea, frânghia asigură să rămână nedeteriorată sau neafectată. 

 

Rezistenta la radiații UV, acid și rezistent în medii chimic active:

De obicei, frânghiile vor fi utilizate în principal pentru activități în aer liber în timpul zilei. Impactul puternic al ultravioletelor, acidului sau substanțelor chimice este o problemă de care mulți pescari își fac griji. Pentru a rezolva această preocupare, am lucrat din greu pentru a face frânghia rezistentă la efectele ultraviolete, acide și chimice. Mai mult, frânghia din polipropilenă rezistă și la acid, alcalin, ulei și solvent și multe altele.

 

Pluteste pe apă sărată și dulce.

 

Rezistență ridicată și nodabilitate excelentă:

Cu caracteristicile de mai sus, frânghia din polipropilenă este potrivită pentru o serie de locuri de muncă diferite, cum ar fi camping, acostare, remorcare, lucrări marine, alpinism, plasă de siguranță, diverse industrii de pescuit și produse chimice, în care aplicațiile din industria marină este utilizarea sa proeminentă.

 

Aplicații marine

Datorită capacității de a-și păstra forța atunci când este umedă, frânghia din polipropilenă este cea mai potrivită frânghie de utilizat în aplicații marine. Spre deosebire de nailon, polipropilena își va păstra nivelul normal de rezistență, chiar și atunci când este umeda.

Coarda de polipropilenă este utilizată în principal pentru dispozitivul de fixare a navei. Oamenii îl pot folosi și pentru industria pescuitului. 

 

Alte aplicații

Datorită rezistenței ridicate și a nodabilității excelente, utilizatorii consideră că frânghia din polipropilenă este utilă pentru asigurarea prelatelor in vederea acoperirii vagoanelor, remorcilor.

În plus, această frânghie este, de asemenea, utilizată pentru a face corturi sau bariere și pentru ridicari structuri.

În rezumat, în funcție de aplicația și dimensiunea sforii, cererea de cablu din polipropilenă variază. Puteți găsi aplicațiile sale în domeniul maritim, al apărării, al industriei chimice, al transportului, al căilor ferate, al agriculturii, al petrolului, ... Cu toate acestea, cererea actuală de corzi din polipropilenă provine în principal din utilizarea în domeniul marin, al pescuitului. Unele proprietăți proeminente ale acestei frânghii sunt: pluteste pe apă, rezistență ridicată și nodabilitate excelentă, rezistență la abraziune, greutate redusă și durată lungă de viață.

Subcategories

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Sfoara PP 2,5mm
sfoara-polipropilena
Sfoara PP 2,5mm
Sfoara PP 2,5mm.
0,00 lei Pret
Sfoara PP 16mm
sfoara-polipropilena
Sfoara PP 16mm
Sfoara PP 16mm.
0,00 lei Pret