Categories

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 71,00 lei - 79,00 lei

Fabrica de Ate si Sfori Tulcea
Sfoara balotat

Sfoara balotat

Sfoara PP este un fel de sfoară sintetică care este utilizată pentru a lega o cantitate în special fân sau paie într-o formă compactă. Șnurul PP este, de asemenea, o sfoară de înaltă calitate, fabricată din polipropilenă 100% și acest produs are multe aplicații în industria reciclarii. Este ușoara, rezistenta, ieftina și are densitate mica, ceea ce îi permite să plutească. 

Șnurul PP este, de asemenea, utilizat pe scară largă în multe companii și fabrici care au sisteme automatizate pentru a ambala mărfurile înainte de expediere. 

Poate fi o rezistență chimică, deci bazele și acizii diluați nu reacționează ușor cu sfoara PP. Pentru această caracteristică, acest produs este întotdeauna o alegere bună pentru recipientele cu lichide precum agenți de curățare, produs de prim ajutor și multe altele.

În plus, are o bună elasticitate și rezistență. Sforile PP vor acționa cu elasticitate pe o anumită gamă de sarcini (la fel ca toate materialele), dar va experimenta și o deformare plastică la începutul procesului de deformare, deci este considerat în general un material „dur”. Rezistența este un termen tehnic care este definit ca fiind capacitatea unui material de a se deforma (plastic, nu elastic) fără a se rupe.

Pe de altă parte, poate fi rezistență la oboseală. Sfori PP își păstrează forma după o mulțime de torsiune, îndoire și / sau flexare. 

Iar o caracteristică specială a sfoară PP este izolarea sa. Sfoara PP are o rezistenta foarte mare la electricitate si este foarte utila pentru componentele electronice. Deși sfoara din polipropilenă poate fi făcută transparent, este produsă în mod normal pentru a avea o culoare natural opacă. Sfoara din polipropilenă poate fi utilizată pentru aplicații în care un anumit transfer de lumină este important sau în care are valoare estetică. 

 

   Putem fabrica sfori PP cu multe culori diferite, cum ar fi: alb, albastru, verde, galben ... Alte culori sunt disponibile la cererea dvs.

 

   Compania STULC SRL furnizează o gamă completă de sfori PP. Caracteristicile speciale ale atei de balotat sunt lungime fără noduri, greutate redusă, ușorinta in manevrare, rezistență adecvată la rupere, rezistență la lumina soarelui și la substanțele periculoase. Diferitele aplicații includ industria zahărului, industria agricolă, ambalarea generală și alte utilizări industriale.

Subcategories

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Ata balotat 1000m/kg
  • La reducere!
  • -10%
sfoara-balotat
Ata balotat 1000m/kg
Greutate : 5 kg  Lungime : 5000 m Sfoara pentru balotat diverse.
71,10 lei Pret de baza -10% 79,00 lei Pret
Ata balotat 600m/kg
  • La reducere!
  • -10%
sfoara-balotat
Ata balotat 600m/kg
Greutate : 5 kg  Lungime : 3000 m Sfoara pentru balotat diverse.
71,10 lei Pret de baza -10% 79,00 lei Pret