Categories

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 12,00 lei - 13,00 lei

Fabrica de Ate si Sfori Tulcea
Ata (sfoara) palisat

Ata (sfoara) palisat

Proprietățile fizice ale aței pentru palisat permit utilizarea lor în condițiile dificile din sere.

Este moale pentru a evita rănirea plantei, in plus, este fibrilat și tratat cu UV. Efectul radiației solare este eliminat prin adăugarea unei cantități adecvate de stabilizator UV la materia primă PP. Aceste sfori utilizate în producția de ardei, castraveți, vinete și roșii sunt întărite cu stabilizator ultraviolet (UV) și absorbanți de lumină pentru a preveni efectul descompus al soarelui.

Ata de seră este moale la atingere, ceea ce o face prietenoasă cu plantele (riscul redus de spargere a germenilor conduși de-a lungul firului) și facilitează sarcina de legare a plantelor. Cu rezistența sa ridicată la rupere, poate suporta sarcini grele fără întindere și poate împiedica menținerea plantei în contact cu solul.

Conținutul chimic din sfoara de seră este rezistent la sulf din pesticide.

Unul dintre aspectele precise ale atei de palisat este capacitatea de cădere liberă. O sfoara de seră pentru cârligele de cădere liberă are un comportament flexibil si se potriveste în jurul unui cârlig metalic. În același timp, este suficient de moale pentru a cădea drept în jos fără probleme.

Subcategories

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active

Ata palisare 850g
ata-sfoara-palisat
Ata palisare 850g
Ata (sfoara) rasucita, tratata UV, pentru palisarea legumelor de sera. Dimensiuni bobina: inaltime: 15cm diametru : 12cm lungime fir: 1200m
12,90 lei Pret